distri europe ballooning

Boekingen » Prijzen Bel ons : (051) 312 325
<p align=

“Prijs is wat je betaalt.
         Waarde is wat je krijgt.”
  Warren Buffet

Wat wij bieden in ons verzorgd BALLONVAART totaalpakket:

 • Luchtballonvaart in UW streek, geen verre verplaatsingen
 • Boekingen mogelijk vanaf één persoon, we groeperen de passagiers 
 • Opstijgen bij U thuis (waar mogelijk en toegelaten), vanaf volle mand 
 • Mogelijkheid om een ballonmand exclusief voor uw groepje af te huren, met opstijgplaats naar keuze (zie onderaan deze pagina) 
 • U kiest zelf de datum, kan zowel tijdens de week of in het weekend en ook op alle feestdagen, 7/7 
 • Jarenlange ervaring, bvba gesticht in 1991 = huis van vertrouwen, en geen "internet pop-up", machtiging bestuur der luchtvaart voor luchtdopen en luchtarbeid n°475. 
 • Altijd bereikbaar, beste prijs/kwaliteit, moderne & recente ballonvloot 
 • Ballonvaart van ong. 65 tot 75 minuten op verschillende hoogtes = goedkoopste prijs per minuut in de lucht! 
 • Kleine, gezellige groepjes per ruime ballonmand onder begeleiding van een ervaren piloot, geen ongezellige mastodont ballons 
 • Verwelkoming op het voorziene opstijgterrein, kennismaking met piloot en crew
 • Veiligheidsbriefing en uitleg over de ballonvaart
 • Champagne-doop volgens de tradities met ECHTE champagne
 • Glaasje champagne voor de passagiers + drank naar keuze voor iedereen (ook de volgers).  Bij ochtendvaart gratis ontbijt voor allen op het landingsterrein
 • Uniek ballonvaart “attest van luchtdoop” + een kleine attentie
 • BTW + goede verzekering voor iedere passagier inbegrepen in onze prijzen 
 • Attentie voor de eigenaar van het terrein waar we landen
 • Dit volledig ballonvaart-arrangement duurt een 3-tal uur
  Wij beschikken over 8 eigen ballonnen = supersnelle service, zonder lange wachttijden  
 • Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart,
  dezelfde lange vaart, service en après ballooning voor IEDEREEN!
  Wat we afspreken doen we, gegarandeerd! Geen valse beloftes.

Onze prijzen (prijs per passagier, brandstoftoeslag, BTW, kortom alles inbegrepen):

              Kinderen   tussen 7-12 jaar : € 100 p/p *
              Boeking vanaf 3 passagiers :
€ 140 p/p *
              Boeking 1 of 2 passagiers   :  € 145 p/p *

VOOR GROTE GROEPEN CONTACTEER ONS VOOR EEN SPECIALE OFFERTE !
*in onderling overleg wordt U door ons gegroepeerd met andere passagiers waar en wanneer het U past, kinderen moeten minstens 7 jaar oud zijn en begeleid door een volwassen persoon.

UNIEK : HUUR UW LUCHTBALLON,  en vlieg met uw groepje alléén in de mand, zie hieronder aub.

Wij beschikken ook over mooie, aangepaste cadeaubonnen om te geven als geschenk. Deze geschenkbons kosten hetzelfde en blijven 12 maand geldig, ze zijn verlengbaar en overdraagbaar. In samenspraak met de gelukkige ontvanger kiezen we dan de opstijgplaats + de datum van de ballonvaart.
U dient enkel, indien mogelijk, te zorgen voor een volgauto per ballon die de jeep overal volgt en de passagiers kan oppikken na de landing, en zelfs indien dat niet lukt zorgen wij voor een oplossing. Klik hier voor meer info
.

<p align=

VIP ´EXCLUSIEVE MAND´ boekingen en kortingen 

Gezien wij een der weinige ballonvaartbedrijven zijn die verschillende luchtballons hebben in diverse groottes krijgen we regelmatig de vraag van groepjes mensen die -onder familie of vrienden- in een ballonmand exclusief voor hun groepje willen meevaren. Wij alleen bieden deze unieke service! Het is bij ons mogelijk om direct een ballon voor 2, 3, 6 of meer te huren! Een ballonvaart voor 2 of voor 50... alleen bij ballonvaarten Ciers is deze service mogelijk!
Bovendien komen wij dan opstijgen WAAR U WILT!
De voorwaarden hiervoor staan onder de kolom met de prijzen en wij garanderen dat wij onze afspraken nakomen!

Ballonmand voor 2,3 of 4 passagiers + piloot

€ 595

Ballonmand voor 5 passagiers + piloot         140 € p/p of samen:

€ 700*

Ballonmand voor 6 passagiers + piloot         137 € p/p of samen:

€ 822*

Ballonmand voor 7 passagiers + piloot         135 € p/p of samen:

€ 945*

Ballonmand voor 8 passagiers + piloot           133 € p/p of samen:

€ 1064*

Ballonmand voor 9 passagiers + piloot         130 € p/p of samen:

€ 1170*

Ballonmand voor 10 passagiers + piloot       130 € p/p of samen: € 1300*

Nieuw bij volle mand boekingen: hebt u géén vrienden of familie gevonden die u kunnen begeleiden bij uw ballonavontuur dan brengen wij uw groepje ballonvaarders terug naar de opstijgplaats met een officieel TAXIBUSJE voor een kleine toeslag van 5€ per persoon (vanaf 6 personen) en te reserveren minimum 1 dag voor de vlucht.

Bent u met méér dan 10...  bij ons géén probleem!
We vliegen dan met verschillende ballons en stijgen samen op.
Contacteer ons NU voor een speciale prijs.

* Voorwaarden ´volle mand boekingen en prijzen´:
- Bij een "volle" mand komen wij indien gewenst bij U opstijgen (zie ook hier onder boekingen) en krijgt u een ballon exclusief voor uw groepje. Kinderen kunnen meevaren vanaf ong. 7 jaar (i.v.m. verzekering). De vermelde prijzen zijn "all in": BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, kortom alles (zie bovenaan).
- Enkel geldig bij een boeking door één persoon (groepsverantwoordelijke) voor een datum naar uw keuze, deze persoon is onze contactpersoon voor deze boeking en hij/zij regelt alles voor de medepassagiers van zijn groep. (zie ook:
boekingen)  
- Er dient steeds gezorgd te worden voor voldoende volgwagens om alle passagiers op te pikken na de landing (zie ook: 
hoe volgen)   Indien dat niet mogelijk is regelen wij ook het terugbrengen der passagiers met taxibusjes die u komen oppikken na de landing (toeslag 5€ p.p., vanaf 6 personen).
- Deze prijzen zijn slechts geldig in de "zwarte zone" op de kaart hieronder.
- Bij uw ´volle mand´ boeking vragen wij u een voorschot van 20% te storten op ons rekening n° 738-4172572-42 met de vermelding van uw naam en voorziene datum van de vlucht zodat wij uw exclusieve ballon kunnen garanderen. Dit kan ook onder de vorm van een cadeaubon.

Voor grotere groepen, een kermis, … of  “iets speciaals”  bel of mail ons en wij maken U graag een aangepaste offerte. Met onze eigen verschillende ballons kunnen wij ook grote groepen zeker een unieke ervaring aanbieden. Opstijgen op uw evenement of feest kan ook mits u kan zorgen voor voldoende passagiers, wij zorgen dan voor alle toelatingen en maken u een speciale offerte.

Bij incentives voor bedrijven op één bepaalde datum hebben wij het unieke voordeel dat we bij ongunstig ballonweer indien gewenst kunnen omschakelen op helikopter-luchtdopen zodat uw "vlieg"-evenement toch zeker kan doorgaan. (zie onze helikoptersite)

Onze grootste ballon is voor maximum 10/11 passagiers. Bij ons géén autobus-ballons met 15 - 30 passagiers dus, maar kleinere ballons geschikt voor veilige vaarten in deze streek. Iedere passagier is goed verzekerd en wij werken uitsluitend met piloten met veel ervaring en een professionele vergunning.

U WIL RESERVEREN ? Bel nu :  051 -312 325.  U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden... behalve natuurlijk als we gaan vliegen (letterlijk) zijn…!

ONZE WACHTTIJDEN zijn meestal erg kort, wilt U meevaren, bel ons, in de meeste gevallen kunnen wij iets organiseren op korte termijn omdat we verschillende ballons en piloten hebben.

KORTOM, wij garanderen kwaliteit en waar voor Uw geld...  Honderden passagiers per jaar varen met ons mee en ja hoor, wij hebben enkel tevreden klanten. Bovendien is ballonvaren onze passie, iets wat we nog steeds héél graag doen, en de liefde voor alles wat met ballons te maken heeft stralen we ongetwijfeld uit naar onze passagiers.

Met ons meevaren is GENIETEN!


<p><font color=


* Wij varen meestal in de “zwartgekleurde” zone op het kaartje (West- en Oost-Vlaanderen en een stukje van Henegouwen).
Voor een vaart in een andere zone is een “volle mand” (minimum 6) vereist en gelden andere prijzen.

 

Onder "PRAKTISCH" staat een lijstje met de OPSTIJGUREN van onze heteluchtballons in de verschillende maanden van het jaar. Wegens de THERMIEK kan een veilige ballonvaart met een warmeluchtballon enkel binnen de 2 uur na zonsopgang of ong. 2 uur voor zonsondergang (vanaf eind oktober tot einde maart kan de ganse dag gevaren worden omdat de zon in de wintermaanden zwak is en de temperatuur meestal niet boven de 15° stijgt). Ballonvaren kan ook enkel en alleen met een grond -windsnelheid van maximaal 16 km/uur (2–3 beaufort), een zacht briesje dus. Het moet rustig weer zijn, met voldoende zichtbaarheid, de wolkenbasis meer dan 300 m. en zonder kans op buien (lichte turbulentie) of onweer vanwege zware turbulentie.

En IEDEREEN kan meevaren…van 7 tot 107 jaar, mits men minstens 1 uur kan rechtstaan in de ballonmand en men voldoende fit en gezond is.Warmeluchtballon - Prijzen top 
051 - 312 325
Mail ons

Meteo