distri europe ballooning

Boekingen » Geschenkbonnen Bel ons : (051) 312 325


<p align=" align="right"/>

Een kadobon voor een BALLONVAART
...
da´s pas een TOF geschenk.

Bestel nu een ballonvaart cadeaubon!
Voor de prijzen klik op info ballonvaart: prijzen
U kunt bij ons natuurlijk ook een mooie ballonvaart geschenkbon bestellen (voor één of voor meerdere personen), zodat U iemand kan verrassen met een prachtige geschenkcheque voor een sensationele champagnevaart met een luchtballon die 1 jaar geldig blijft, en gratis verlengbaar is! En bovendien, indien men bij ons een afspraak maakt voor een ballonvaart met een cadeaubon, en de luchtballonvlucht kan niet doorgaan wegens ongunstig weer, dan blijft de ballonbon automatisch geldig tot één jaar na de laatste afspraak.
Deze ballon luchtdoop bon wordt, indien gewenst, GEPERSONALISEERD op naam van de gelukkige.

U kunt deze mooie cadeaubon ballonvaart - na afspraak - (ook in het weekend, of ´s avonds) bij ons (zie routebeschrijving) komen afhalen of als U veraf woont sturen wij U die graag op per post, samen met een factuur en overschrijvingsformulier en onze folder met alle uitleg. (aflevertermijn max. 3 werkdagen).
Volgende gegevens hebben wij nodig om de bon te kunnen opsturen:
het ADRES
naar waar we de ballonvaart cadeau bon moeten sturen en ook: 

  • de VOORNAAM van de gelukkige ontvanger(s).
  • Bon ballonvaart geschonken ter GELEGENHEID van : ...  bv. verjaardag, pensioen, valentijn, Kerstmis, vaderdag, huwelijksverjaardag, eindejaar, moederdag, zomaar, enz.
  • Voor HOEVEEL PERSONEN de bon geldig is.
  • Door WIE de bon geschonken is.

Stuur deze info door naar info@warmeluchtballon.be, of kom eens langs, wij maken deze bon direct, 7 dagen op 7, terwijl U wacht. Bel wel eens voor U vertrekt om zeker te zijn dat er iemand aanwezig is : 051 -312 325. Voor meer gegevens over onze ballonvaarten met warmeluchtballons, blader eens door deze site... U mag ons natuurlijk ook altijd bellen!

<P><FONT color=#0000

Vanzelfsprekend kunt u bij ons, luchtdopen Ciers bvba, als erkend luchtvaartbedrijf betalen met geld of bankkaarten.

 

Hebt u niet voldoende tijd meer en wenst u toch nog een mooie “last-minute” cadeaubon om te geven op een feest waar u bv. vandaag nog naartoe moet? Geen probleem, ook daar hebben wij aan gedacht!
KLIK HIER hier voor de internet "Express" voorlopige ballonvaart geschenkbon en volg de richtlijnen op de computer… Zo kan u toch nog een mooie gepersonaliseerde maar “VOORLOPIGE” cadeaubon afdrukken, waarna wij U de definitieve instapkaart toesturen na ontvangst van Uw betaling. Makkelijk toch?
Laat Uw familie, geliefden of vrienden eens meevliegen met een ballon... schenk een ballonvaart cadeaubon!
                U zal zien, ze zullen in de wolken zijn ...

 
Wij hebben dus voor u 2 formules om cadeaubonnen  voor een ballonvaart te bestellen:

Standaard ballonvaart geschenkbon (veruit het makkelijkst!)
U kan deze mooie bon - na afspraak - (ook in het weekend, of ´s avonds) bij ons komen afhalen of als U veraf woont sturen wij U die graag op per post, samen met de factuur en onze folder met alle uitleg. (aflevertermijn 3 werkdagen).

Internet "Express" voorlopige kadobon ballonvaart (last-minute)
OEPS… vergeten? Heeft u onmiddellijk, nu, direct, een geschenkbon voor een ballonvaart nodig? Via deze weg kunt u direct een voorlopige geschenkbon in kleur afprinten om weg te geven, na betaling wordt deze ingeruild voor een officieel instapticket dat wij dan opsturen. Makkelijk toch?

KLIK HIER en volg de aanwijzingen.


<p align=" align="left"/>

Doe een ballonvaart cadeau !

Een tip: wil je een ballonvaart aan iemand cadeau doen? Kom dan een kadobon voor die ballonvaart rechtstreeks bij ons afhalen of laat ons een geschenkcheque opsturen! 
Groot voordeel is dat u RECHTSTREEKS bij de uitvoerder van de ballonvaart cadeaubon zit en u dus zeker en vast
EEN BETERE en SNELLERE service zult krijgen.
Iedereen uit West-Vlaanderen en omstreken weet het inmiddels: ballonvaren doe je met een van de heteluchtballons van het Distri Europe ballooning team van Gino Ciers uit Hulste.
Verzorgde champagne ballonvaarten boven uw streek!
LUCHTDOPEN CIERS

Sinds meer dan 25 jaar tot uw dienst!Warmeluchtballon - Praktisch top 
051 - 312 325
Mail ons

Meteo