distri europe ballooning

Boekingen » Info Bel ons : (051) 312 325


<p><font face=

The only way to make a dream come true is to wake up and live it!
De enige manier om een droom waar te maken is wakker te worden en hem te beleven!

Grote bedrijven als meubelen Gaverzicht, BMW Belgium, Immo Dewaele/Turner, Supra Bazar, Meuleman, Okay... schonken ons hun vertrouwen voor de uitbating van hun luchtballon. De reden is duidelijk, we doen wat we beloven en beschikken over alle vergunningen, verzekeringen, machtigingen, enz. om dat op een wettelijke manier te doen, met respect voor Uw en onze veiligheid.

                                                                    Onze ballons --->

Hoe reserveer ik een ballonvaart ?
  

Klik hiernaast op menu info-ballonvaart / PRIJZEN voor onze prijslijst.
Voor een geschenkbon, klik op
CADEAUBON .
Bekijk zeker en vast ook onze antwoorden op de meest voorkomende vragen over een verantwoorde ballonvaart, klik hierop: uw vragen of FAQ.
 
Neem contact met ons op, liefst telefonisch 051 - 312 325 of
vul het formulier op onze website in. Samen met u bepalen wij de datum + het soort vlucht (ochtend- of avondvaart). Onder "PRAKTISCH" staat een lijstje met de OPSTIJGTIJDEN in de verschillende maanden.
Wegens de THERMIEK (ongunstige stijg- en daalwinden) kan een veilige ballonvaart met een warmeluchtballon enkel binnen de
2 uur na zonsopgang of ong. 2 uur voor zonsondergang!
De dag van de geplande ballonvaart belt u ons terug om alles definitief te regelen. Als het weer die dag niet gunstig is voor een mooie en veilige vaart (klik hier voor meer info
bepalen wij direct in samenspraak een nieuwe datum.

Ons luchtdoop bedrijf (luchtdopen Ciers) doet ook helikopterluchtdopen, voor een helikoptervlucht,
klik op menu "helikoptervluchten" voor alle informatie. www.helicopterluchtdoop.be

Luchtdoop boekingen:
Mogelijk vanaf 1 persoon. Indien U een volle mand boekt van 4,5,6,7,8,9,10 passagiers of meer (meer dan 10/11 = verschillende ballons) komen wij graag ter plaatse in Uw streek of in Uw woonplaats opstijgen (waar mogelijk en toegelaten, en steeds met goedkeuring van de eigenaar van het opstijgterrein). Bent U met een grote groep dan komen wij met verschillende ballons en zorgen wij voor voldoende passagiersplaatsen en alle toelatingen.
Doordat we meerdere ballons hebben in verschillende maten kunnen we steeds zorgen voor een snelle service voor iedereen en bestaat meestal de mogelijkheid om ook op korte termijn een ballonvaart te organiseren.
Ook kan u bij ons een ballonmand met piloot EXCLUSIEF voor uw groepje afhuren, een ballonvaart voor 2, voor 3,4,5,6,7,8,9,10,11 passagiers is dus mogelijk! Zie onze prijslijst.

Opstijgplaatsen voor ballonvaarten:
Opstijgen met een luchtballon kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Distri Europe ballooning kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. De meeste ballonvaarten zijn in West-Vlaanderen of in het grensgebied met W-Vl, bijvoorbeeld te Hulste, Kuurne, Harelbeke, Izegem, Lendelede, Deerlijk, Bissegem, Kortrijk, Marke, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Zonnebeke, Dikkebus, Sint-Eloois-Winkel, Gullegem, Oostkamp, Gits, Roeselare, Torhout, Heule, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Oudenaarde, Deinze, Tielt, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Wortegem-Petegem, Loppem, Brugge, Reninge, Veurne, Watou, Zwalm, Kruishoutem (Lozer), Vlaamse ardennen, Overmere, Ronse, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats te vinden! Contacteer ons.
Indien U een goede ballonvaarder buiten West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.


<p><font color=

De ballonvlucht:
U krijgt gegarandeerd waar voor uw geld!
Bij ons duurt iedere ballonvaart minimaal één uur (in de lucht). Met de voorbereiding, briefing en het opruimen na de landing moet u er rekening mee houden dat u ongeveer 3 uur van huis weg bent. Ballonvaren kan het hele jaar door als het weer gunstig is, maar om thermiek (stijg- en daalwinden) te vermijden alléén ’s morgens vroeg en bij valavond.
We varen elke dag bij mooi weer, in het weekend is het meestal drukker, reserveer dus tijdig!
Vanzelfsprekend houden wij de tradities in ere, na de vlucht klinken wij met ECHTE champagne en ontvangt iedereen een vluchtcertificaat + een kleine herinnering. Natuurlijk krijgen ook de volgers een drankje aangeboden. Ontbijtvaarten bij het krieken van de dag behoren tot de mooiste vluchten, het vroege opstaan zeker waard. Na een ochtendvaart trakteren wij het ganse gezelschap op een smakelijk ontbijt op de landingsplaats.

Voor de passagiers:
Sportieve kledij geschikt voor de tijd van het jaar en stevige schoenen of laarzen. (Géén hoge hakken aub). Vergeet uw fototoestel of videocamera niet !
Laat u niets wijsmaken ... het is in de lucht meestal niet kouder dan op de grond. Een pet of hoedje als bescherming van uw hoofd tegen de warmte van de brander is wel aanbevolen.

Landingsplaats:    ... altijd onbekend!
Het spannende en charmante van ballonvaren is dat u steeds weet waar u opstijgt, maar nooit waar wij gaan landen.
De richting en de snelheid hangen af van de wind, de piloot kan enkel hoger of lager varen met behulp van de branders. Zorg er daarom voor dat iemand met een auto onze volgwagen volgt zodat men u na de landing kan oppikken. Indien dit niet mogelijk is, laat dan iets weten, wij vinden wel een oplossing. Bij de landing verzoeken wij onze passagiers en volgers respect te hebben voor het terrein en de eigenaar ervan (meestal een vriendelijke landbouwer). Filmpje landing van de Gaverzicht ballon: http://vimeo.com/76893887

Ballonvaren : een onvergetelijk avontuur voor jong en oud!


<p align=" />

 

 Warmeluchtballon - Praktisch top 
051 - 312 325
Mail ons

Meteo