distri europe ballooning

Bedrijfsincentives Bel ons : (051) 312 325<font color=

 

 

 

 

 

 

Ballonvaart en luchtdoop incentives, luchtvaartarrangement, teambuilding, diensten en relatiegeschenken voor bedrijven en groepen.

Als een der grootste ballonvaartbedrijven in Vlaanderen kunnen we u zeker en vast verder helpen bij de organisatie van een ballonvaart evenement of de aankoop van uw eigen reclame luchtballon. Ervaring troef, we werken al vele jaren voor belangrijke sponsors en organiseren al jarenlang kleine en grote ballonevenementen (Waregem ballonhappening, Ingelmunster, Comines, Ieper, Molenbaix, Saint Maur, enz.) en ons ballonbedrijf bestaat al meer dan 25 jaar. Bovendien beschikken wij over de erkenning "vluchtdirecteur en veiligheidswaarnemer, klasse A" van het FOD Luchtvaart en zijn we in orde met alle vergunningen, voorschriften, verzekeringen en machtigingen reclame & luchtdopen.
U nodigt uw relaties uit op een willekeurige locatie, of op een van onze opstijgterreinen waarna u hen toevertrouwt aan de piloten en crew van Distri Europe ballooning en helikopterluchtdopen. Wij zorgen voor een verantwoorde en veilige afwerking.
Bovendien hebben wij een unieke troef achter de hand die niemand anders u kan bieden… bij slecht weer voor veilige ballonvaarten kunnen wij eventueel helikopter(s) inzetten zodat uw evenement (bijna) altijd kan doorgaan!
Met onze EIGEN ballonnen kunnen wij tot 50 passagiers per vaart vervoeren en meer kan eventueel ook, dan werken we samen met bevriende, professionele ballonvaarders… onze grootste groep tot op heden was 147 mensen op één avond!
Ochtend- of avondvaart, uw locatie of één van onze locaties… ondernemerszin, inventiviteit, jarenlange ervaring, goed materiaal en uiteraard goede, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en professionele piloten maken het mogelijk om ook voor uw onderneming een passend plan te ontwikkelen. En dit niet alleen in heel België, maar ook in onze buurlanden. Zelfs incentives in de Alpen tijdens de winter zijn mogelijk!
Een ballonvaart is het marketing instrument bij uitstek. Tijdens de gehele duur van het ballongebeuren heeft u de tijd om de zakelijke banden aan te halen, of de team spirit aan te scherpen. Bovendien heeft ballonvaren een veilig, vriendelijk, ontspannend imago en staat het bij vele mensen bovenaan op hun lijstje “things to do”!
Contacteer ons, vrijblijvend, en samen bespreken we de vele mogelijkheden, steeds aangepast aan uw budget!
Bel of mail Gino Ciers: +32 (0)51 -312.325 gino@warmeluchtballon.be 

Enkele referenties:
BMW Group Belux, Roularta, R.M.M, Stad Waregem, Westhoektoerisme, Bekaert, Omega-Pharma, Barco, Jachriss, Deknut, BMW, Nissan, Renault,  De Spiegelaere, Buro Casier, Supra Bazar, Kringloopwinkels, Van Marcke, 3-M, Citroën, First Seafood Pieters, Krant van West Vlaanderen, Perli beton, Huis Maria, Mobistar, Comines, FUN, Willy Naessens group, Bnp/Paribas/Fortis, Omni-term, Dewaele  en Turner vastgoed, Meuleman decorteam, Okay, Meubelen Gaverzicht, Solar-Invest, provincie West-Vlaanderen, Outspot, Rabobank Nederland, brouwerij Sint Bernardus Watou, West-Lease, Lekkerland, Coca-Cola, Bakkerij De Nijs, d´Ieteren Group VW, veevoeders Vandenavenne, 20th Century Fox Belgium, Fidomatic, Sax Logistic, CC Consult, Saniplan, Deferme, Volvo group Belgium, Ergo partners, SBB accountants, GreenPan Belgium, Brentag, Omni-Term, Media Markt, G&V servicestations, Esso, E.V.A. TV producties, SL-Solution, Wellbeing Facilities, Savaco, Sintoplan, BNP Paribas, Provincie West-Vlaanderen, Interreg, Garage Vandecasteele, enz.,

AL onze vaarten zijn op en top verzorgde CHAMPAGNE-ballonvaarten : de sleutel tot ons succes. Wij vervoeren dan ook vaak grote groepen passagiers voor firma’s, verenigingen, serviceclubs, kantoren, enz., maar ook voor één cadeaubon kan men bij ons terecht.<font face=
Ballonvaart - arrangementen

Uw medewerkers, klanten of leveranciers een onvergetelijke luchtdoop of ballonvaart incentive bezorgen?

Kijk dan zeker eens onder arrangementen op deze site. Op vraag van onze klanten zijn we steeds op zoek naar aangename en vernieuwende aanbiedingen in combinatie met een ballonvaart. Momenteel is een van onze toppers het brouwerij arrangement in samenwerking met de ambachtelijke brouwerij Sint Bernardus te Watou, in de prachtige Westhoek. Bel ons, wij zorgen voor alles!  
<font face=
Wij adviseren u integer, ook wanneer dat niet tot een order leidt. Veiligheid en eerlijkheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Bij ballonteam Gino Ciers hechten we niet alleen belang aan een goede relatie met u maar ook aan onze goede reputatie. Geen loze beloftes dus en onsamenhangende verkoopspraatjes. Wat we beloven, doen we, rekening houdend met de veiligheidsparameters voor een ballonvaart!  Mede daardoor doen we al luchtdopen en ballonvaarten sedert 1991... meer dan 25 jaar dus!
Een eigen reclame warmeluchtballon?
Ballonreclame wordt door 96% van de mensen buiten gezien.
56% daarvan weet zich de tekst op de ballon letterlijk te herinneren. (Bron: CBS)

Uw merk- of naambekendheid de hoogte insturen?
Uw klanten of leveranciers een unieke ervaring bezorgen?
Uw publiciteit, reuzengroot, iedere mooie rustige dag boven de streek waar Uw klanten wonen.
Het kan... uiterst opvallend en betaalbaar! Bovendien is het met een ballon ook mogelijk om Uw klanten, leveranciers of werknemers een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen, in de vorm van een champagne luchtdoop. Luchtpubliciteit met een luchtballon is een bijzonder effectieve vorm van reclamemaken. Op korte tijd en met beperkte kosten bereikt u een maximum aan mogelijke klanten. <p><font color=

Een warmeluchtballon is dan ook hét publiciteitsmedium bij uitstek. Iedere mens wordt aangetrokken door een veelkleurige overvlie­gende ballon. Ieder­een kijkt omhoog en leest automa­tisch Uw reclame. Men neemt foto´s en de videocamera´s zoemen. Tiental­len mensen komen kijken bij het opstijgen en bij iedere lan­ding. In de weekends wordt opgeste­gen op lokale feesten (wijk­kermissen, barbecues, volksfeesten enz.). En natuurlijk zijn luchtdopen per ballon ook mogelijk.
Op de grond wordt het volgteam met de jeep en de remorque met Uw naam erop door vele mensen opgemerkt. Kortom, een ballonteam is een publiciteitsvorm die door ieder­een gezien wordt en U direct een enorme naambekendheid ople­vert. Tevens kan de ballon gebruikt worden als opvallend herken­ningspunt in Uw andere reclame.
Van 3D ontwerp tot realisatie en uitbating, alles volgens Uw normen en eisen, dat is waar ons bedrijf GOED in is!

Gesticht in 1991 is ons ballonvaartbedrijf ondertussen flink gegroeid. Onze hobby is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professioneel gerund West-Vlaams bedrijfje. Gezien de steeds toenemende kosten, overheidsinmenging/controles, EASA (Europese regelgeving) en de groeiende vraag naar passagiersvaarten, incentives, reclamevaarten, enz. is schaalvergroting en een echt commerciële en professionele aanpak de enige optie. Wij hebben dan ook resoluut deze weg gekozen.
Niet voor niets hebben wij van diverse sponsors (Meubelen Gaverzicht, Turner, Immo Dewaele,
 Supra Bazar) reeds hun tweede, derde of zelfs vierde ballon in uitbating! Het mooiste bewijs dat we onze job flexibel en goed doen, in wederzijds vertrouwen... en daar zijn we TROTS op.

"It is not the strongest of species that survives, nor the most intelligent... It is the one that is the most adaptable to change." Charles Darwin

Daarnaast kunnen wij u, naast onze hoofdactiviteit ballonvaren en ballonvaarten, ook van dienst zijn voor het organiseren van allerlei evenementen en incentives met ballonnen of helikopter(s), en bieden wij ook verzorgde helikoptervluchten aan met helikopters Bell 407 en Robinson R44. www.helikopterluchtdoop.be

Kortom, voor alles wat vliegt of ermee te maken heeft staan wij tot Uw dienst! 


<p> </p>

 Warmeluchtballon - Ballonreclame top 
051 - 312 325
Mail ons

Meteo